Ponuda

U našim salonima možete pogledati proizvode najboljih svjetskih i domaćih proizvođača. Prodajemo isključivo visoko kvalitetne proizvode svjetski priznatih proizvođača. Kao svjetski lider u proizvodnji sigurnosnih vrata, izdvojili bi našeg partnera DIERRE Italija.

Elegancija i visoki kvalitet dvoslojnog i troslojnog parketa
Dvoslojni i troslojni parket

Vrhunski kvalitet i garancija dugotrajnosti. Osnovni materijal čini visoko vrijedno drvo, hrast, jasen, javor, bukva, bagrem, parena trešnja, parena kruška, pareni orah, kesten… Takođe, posjedujemo parkete od egzotičnog drveta.

Izaberite najbolje od parketa
Egzotični masivni parketi

Nudimo Vam i vrhunske parkete od egzotičnih vrsta drveta, jatoba, teak afrika, wenge kongo itd. Riječ je o vrstama drveta koje nam dolazi iz svih krajeva svijeta, a odlikuje ga tvrdoća i otpornost.

Topliji izgled Vašeg doma i lako održavanje
Klasični masivni parketi

Naša ponuda obuhvata i parkete od domaćih vrsta drveta i podrazumjeva vrlo kvalitetne parkete izrađene od  hrasta, bukve i jasena u raznim dimenzijama i klasama. Klasični parket daje topliji izgled Vašem domu i lako se održava.

https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/sigur.jpg

Vrunska sigurnosna vrata kompanije DIERRE Italija
Sigurnosna ulazna vrata

Nudimo Vam široku paletu ulaznih sigurnostnih vrata kompanije Dierre Italija, koja predstavlja lidera u svijetu proizvodnje blindiranih vrata. Granica između vašeg doma i cijelog svijeta, prvi je znak vaše osobnosti…

Tekstilna podna obloga daje prostoru značajnu toplinu.
Tekstilni podovi

Dekorativni element u interijerima koji svojom bojom, tkanjem, strukturom ili zanimljivim uzorkom u kombinaciji sa drugim elementima interijera spaja prostor u jednu cjelinu.
Veliki izbor različitih gramatura, gustoća tkanja, dizajna i boja omogućuje njihovu primjenu u svim prostorima od poslovnih prostora i ureda do najfrekventnijih hodnika velikih hotela.
Uporaba tekstilnih podnih obloga je pozitivna jer možemo birati između različitih vrsta, boja i tekstura podnih obloga i tako prilagoditi pod svojem ukusu. Isto tako, cijena tekstilne obloge je povoljna, tj. niža od ostalih podnih obloga.
https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/tekst.jpg
https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/vanjski.jpg

Vrhunske kvalitete i dizajna
Podovi za vanjsku upotrebu

WPC kratica potječe iz engleskog jezika i znači „Wood Polymer Composite“ i to je mješavina materijala koji se već više od 20 godina, s uspjehom proizvodi u Sjevernoj Americi i upotrebljava se i ugrađuje najviše u otvorenim prostorima. Materijal se sastoji  od drvene piljevine uprešane sa, za okolinu, neškodljivim polimerima.

U lijepom poslovnom interijeru ugodnije je raditi.Kancelarijski namještaj

Ponuda Kancelarijskog namještaja svojim je karakteristikama i mogućnostima prilagodbe namjenjena potrebama širokog kruga kupaca. Bogat izbor modela uz mogućnost odabira dekora, učiniti će svaku kancelariju atraktivnom i ugodnom za rad, te zadovoljiti sve Vaše kriterije dizajna i skladne funkcionalnosti.

https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/kanc1.jpg
https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/ljepila.jpg

Jedan od naših dobavljača je ChimiverLjepila i lakovi

Asortiman proizvoda konstantno se proširuje pa se danas u njihovoj ponudi mogu naći slijedeće skupine proizvoda:sve vrste ljepila za drvene podove (disperzivna, dvokomponentna PU ljepila, trajnoelastična jednokomponentna ljepila na bazi silana temeljni i završni lakovi za drvene podove (klasični jedno i dvokompenentni poliuretanski lakovi, ekološki jedno i dvokomponentni vodeni lakovi) ulja za unutarnje i vanjske drvene podove u širokom asortimanu boja tekućine za kitanje sredstva za čišćenje i održavanje drvenih podova

Topliji izgled Vašeg doma i lako održavanjePVC Podne obloge

PVC podovi mogu imati iznimnu dugotrajnost (oko 20 godina). Za ostvarenje te trajnosti je važno odabrati pravovaljanu kvalitetu ovisno o prostoru uporabe i profesionalno pripremiti podlogu kao i stručna postava samog poda.

https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/09/pvc.jpg
https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/08/ke-logo.png

Dizajnirajmo zajedno!

Mi smo firma na temelju u Sarajevu. Recite nam šta vam treba i dozvolite našem stručnom i ljubaznom osoblju da vam predloži najbolje moguće rješenje.
https://kuca-enterijera.ba/wp-content/uploads/2022/08/csm_Scheucher_Logo_3230023fab-removebg-preview-160x160.png
Soc. mreže

2022 Kuća Enterijer. Sva prava zadržana. Dizajn : B – Tim d.o.o